Tripple nipple

Kan inte Genetikerna ge mig ett hår som ett waterfall?
btw
Jag är inte vegetarian för att jag älskar djur. jag hatar djur. Dom är äckliga. Fast hundar har lite charm
/Big J

Harry Potter och de Vises Sten

Jonathan kom på en rolig lek här om dan'. Leken går ut på att lokalisera en person som lyssnar på musik, gärna en kraftig man, och säga: "Vad fula skor du har" eller "Vill du slåss eller?". Det är kul för dom hör inte vad man säger så man behöver egentligen bara le och säga det till dom. Get it?

/Gurra

Bli aldrig som oss.

Danmarks migrationsminister lär ha sagt om invandrare "Bli som oss eller åk hem." Så nu har jag en uppmaning till alla som planerar invandra til danmark. Använd ert förstånd och bli för guds skull aldrig som danskarna.

Grus i skon

hej
Ville bara säga att ben har raderat ganska mycket värdefullt vloggmatrial i jakt på memoryspace så att om du undrar vart det har tagit vägen och varför ni måste läsa inläggen så är det för att vidoen har försvunnit. Jag är ju inte glad, jag känner mig som Ingemar Stenmark när dom ändrade reglerna VM-cupen men det är ju mer synd om er.
pisaut/Big J

Orelevant rubrik

Jag har just läst mrmadhawk. Det ska vara sveriges största fristående blogg om hockey... från malmö? jag bara undrar liksom... hur? en blogg som handlar om malmös hockeylag? Jag är inte besviken på något sätt bara väldigt förvånad men sen så är det så att han är fristående och dom flesta stora tidningarna och klubbarna har större bloggar om hockey men ändå...
Jag har börjat lyssna på radio. känns som att jag flyttas bakåt i tiden ju äldre jag blir
/Big J

Tom Tucker

Vi hade opperation dagsverket igår och det var rätt chill. Farsan min hade sett till så att jag skulle få slita hemma hos farmor och farfar men dom är alldeles för snälla för att låta sitt barnbarn få arbeta. Så jag gick dit, fick titta på tv, käka våfflor, bära upp lite bråte på vinden, sen mat, tv, rast, slut.

Gammla människor är sjukt underskattade. Dom lagar mycket god mat och dom har det där bomullstoapappret som mor och far är för snåla för att köpa.
'
Nöjd grabb
/Gurra

Psykobitch

Jag har ett tips till trafikverket: Sandlådor.... Där kan ni väll gräva istället?
Hur störd måste man vara  på en skala för att bygga sandslott mitt i vägbanor??? TYP TUSEN!
Och om ni nu gör det kan ni ju asfaltera efter er.
Fattar ni hur svårt det är att fara fram med longboard på grusväg?
/Jonathan

Gustav skrev ett men det skiter jag i!

Förra inlägget jag skrev nämde jag en återträff och något som skulle bli bättre än ifjol. Det skedde i lördags och "det blir alltid bättre men bra lär det aldrig bli"-vreeswijk. För vi var ändå ett gäng men återträff??? jag undrar... men vad bryr jag mig, det var ju inte min konfa. Och som gustav nämde vill vi ha en kamra så om ni hittar ett gammalt skräp på vinden och kommer på tanken att lura oss på pengar, försök gärna. Den får gärna ha ett svinlångt objektiv för seize does mather
/Big J

Gravidited gör en kortare på kvällarna

Jag slipade bort en liten bit av min knoge idag när jag inte hade full fokus på det jag höll på med. Men det gick, Philip tröstade mig och gav mig ett plåster. Sen åt vi glass och gick till lekparken.


Jag tror jag har skrivit denna tanke förr men:
Hur drömmer en person som har varit blind hela livet?
Värt att funderar liksom.

Jag och Jonathan försöker sammla ihop slantar till att köpa oss en systemkamera eftersom vi har insett att alla bloggare har en sån. Hittills har vi 17 kronor... Ingen som vill sälja begagnad till oss billigt?


Just nu känns en sån här ganska värd att köpa.
Hade
/Gustav

RSS 2.0