Pinoccio

Jag har knäckt koden till några spårk. Några enkla regler som gör att man kan tala dom. Flytande!

Vi börjar med spanska. Allt man behöver göra är att sätta ett o bakom varje ord. Tex:
Jag har en hund ---> Jago haro eno hundo

Tyska. Sätt ett DAS! framför allt och byt ut alla svenska ord till engelska. Kom också ihåg att skrika eller skriva med caps lock aktiverat:
Det där är inte okej ---> DAS IS NOT OKEY!

Franska. Tala som att du hade underbett och placera ett le framför varje substantiv. Byt ut franskan mot engelska här också:

Kocken lagar äcklig mat ---> Le chef cooks bad food.

Sådär, där har ni en snabb men effektiv lektion i språkkunskap.
/G-man

Pannkakor!?

Tjenare
Nu har Gustav tjatat att jag ska skriva och det gör han rätt i. Jag har inte varit särskilt duktig på det på sistone.
Men idag hittade jag något att skriva om. Pannkakor. Inte plättar!
Det har alltid hetat och kommer alltid att heta pannkakor, dom som man steker på en stekpanna. Plättar är nå tokigt påhitt. För om det heter plättar måste det ju heta plättsmet amerikanska plättar och plättårta... men det gör det inte, det heter pannkakor! Plättar är dom små som man steker med specialstekpanna så att dom blir små.
Det är min åsikt, inte Gustavs.
/Big J


Jäkta mig inte!

Haha, fick lite snabbt syn på den här bilden och den är så sann!Hade!
/Gurra

BIG J - I CHOOSE YOOOOOOOOOU!

Jag kollade nyss igenom ett pokémon avsnitt och det är precis lika magiskt som det var för 9 år sen. För att för 9 år sen, då kollade man ett till två avsnitt i veckan som man klev upp klockan 7 för att se. Då visades det bara så många avsnitt i veckan och om man missade ett så var det en stor sorg. Idag kan man streama skiten online.
Men pokémon, liksom alla andra serier, spårade efter några säsonger. To bad =(

Fast dom säger ofta i serien "Remember to treat you pokémon with love and respect".
Aa, eller hur. Ha dom i små bollar och släpp endast ut dom när dom ska slåss. Det är kärlek och respekt det.
Jag vill också ha en gul råtta som kan producera gratis el.
/G-man


Hubert

Vad är grejen med pushup alltså?

/Gustav

Don Gustavo

Jag skulle kunna tänka mig att vara en maffiaboss. Bara sitta i en stol, tjäna asmycket pengar, och bo i Italien.
Rätt chill ändå.

Jag läste förra inlägget som Jonathan skrev och jag kan försäkra er att även om inlägget lät ganska kvinnoförnedrande, så är vi allt annat än kvinnoföraktare. Tjejer är det bästa vi killar har. Vi är bara dumma nog att inte inse det .

Later jaow!
/G-man

Vi är inte toa-papper

Men vi får ändå ta emot ganska mycket skit.
Mer om det på kvinnojouren, här och nu är det dags för några korta råd om rymden.
I rymden finns inga känslor. I rymden finns det inte luft. I rymden finns det ingen mat. I rymden finns det inga kvinnor.
Därför säger jag detta. När dagen då det är fred på jorden kommer måste vi män hitta en ny planet att leva på.
Och för att komma dit måste vi resa genom rymden. Rymden är en farlig plats med många faror. Dom fem viktigaste sakerna som vi måste ta med är
-soffor
-en rymdraket
-kvinnor
-luft
-mat
När vi kommer till våran nya planet är det viktigt att vi inte försöker samarbeta. Det leder bara till konflikter. Var man för sig själv. Våran första prioritet måste vara att försöka utvinna någon slags berusande dryck. Sedan bygga bilar och vägar. Det kommer att vara tufft. Många kommer att lida. Men det är vad som måste göras. Det eller så går vi med på att hjälpa till i köket.
/Big J

Tråkigt...

Det är svårt att blogga när man försöker skriva så lite som möjligt om kläder, sin dag osv.

Därför har vi ganska långa mellanrum mellan varje inlägg. Tyvärr.

Btw, jag vill ha en tam isbjörn som husdjur, fatta vad mäktigt :D

/Tras-ben

I'm on a Boat!

Tjalol.

Jag har faktiskt varit med om en hel del komiska olyckor. Tex, jag har sprungit in i en vägg och brutit ett finger och en knoge. Jag har också tappat mina brallor när jag sprang och då föll jag och bröt en handled.
Nu var det dags för något nytt. Jag skulle hoppa över ett 50cm högt stängsel. Det gick som det gick, jag slog in knäet i stängslet och fick ganska ont. Det började blöda och så men macho som jag är gick jag hela vägen hem till mitt hus. När jag väl fick av mig byxorna och skådade mitt sår så inser jag att det är stort, djup och äckligt. Spenderade två timmar på akuten och fick såret mitt igensytt. Nu får jag inte böja benet mitt dom närmaste två veckorna vilket är svårare än man tror!

Men jag ser det från den ljusa sidan.
Jag får taxi till skolan
Alla är extra snälla med mig
Jag får använda kryckor :D

Piiis!
/GuggeBugge

Drömtårta

Nu ska jag berätta om den mest fantastiska magnifika kreativa alldeles aaaldeeleess uunderbaaraa drömmen.
Det börjar med att jag, Jonathan kör med min pickup i staden texas i texas och far hem till grape och kidnappar honom. sen far jag med honom bakbunden i min bil ett varv runt usa tills jag kommer tillbaka till texas i texas. då far jag hem till mig och chillar med min familj och typ dricker té och fikar. Sen så ropar min syster, NU KOMMER MAGNUS UGGLA! Och då öppnas en lucka i väggen som blir till en säng och så hoppar min bror fram med en skateboard. då går jag ut med min bror och åker skateboard nerför en snöhög. Sen efter ett tag kommer David Holm och en kvinnlig präst och lär mig hur man döper barn. i ena handen ska man hålla en burk med vatten och i den andra ska man hålla en burk med olja. sen ska man ta tummen och rita ett rött kors med olja på munnen av bebisen och ett grönt kors på pannan med långfingret och sen ett till rött kors på munnen med tummen. sen så var det någon som kastade en penna på mig. Sen så var vi i en kyrka. då började Brolle jr spela gitarr och alla sjöng med. sen kom det en gubbe och sa åt alla att sluta vara glada för att det var begravning. sen så blev det begravning av en gammal proffessor och hans son höll ett tal och sa:  jag täkte sjunga en sång eftersom att jag är en engleska lärare.
-Pensionerad. tillade hans fru. sen så sjöng som en sång. på svenska. sen så läste hans fru en dikt. sen så kom Gustav och David Mannesson och hjälpte till att bära ut kistan sen vaknade jag.
/Bygg J

Alfa Kenny Body

Tjena Baloo!

Ni alla känner säker ingen texten "Jag ser väldigt risig och ful ut på den här bilden." - Vi alla vet att det personen egentligen är ute efter är snälla kommentarer och det är precis det vi ger personen. Detta förekommer oftast i dom yngre åldrarna.
Om man tänker efter lite grann så märker man att vuxna gör precis samma grej.
"Jag hoppas iallafall på att maten är ätbar..." - Återigen, snälla kommentarer till den som ber om det. Vi människor är allt bra snälla =D

En annan grej, terapeut (Uttalas terapeft ;D) är therapist på engelska. Therapist = The rapist. Illa?Jag tror vi har en terapeut utklädd till björn här!

Hade bra! <]:{D
/ GustavSvarta Hingsten

När man tänker efter så är nästan alla afroamerikanska komiker skitroliga. Man kan säga att dom sopar banan med alla vita komiker.Eddie Murphy in ma <3 4ever.

Ciao bella
/Gustav

Gudar som rapar

Halopp!
Bara att konstatera, trombon är det fränaste instrumentet!
Kolla på det här, eller bara lyssna.
Så många frågor
Hur gör han? hur får han luft? vars kommer dom vackra tonerna ifrån? vad är det med den överentusiastiska tjejen? En sak vet jag. Mitt barn ska inte få någon välling förs han har tränat på sin trombon.
/Big J

Inavelstad

Tjaba

Jag har faktiskt en hel del vänner i skellefteå så jag måste tyvärr erkänna att jag ofta besöker våra fienders stad men det gör ingenting.
Jag steg upp klockan 4 idag och har enbart käkat köttbullar och chips. Stabilt eller hur?

Jag har tänkt lite grann på varför folk säger som dom säger.
Tex: "Jag tror jag tar och hoppar över maten idag", vadå? Ska du lägga maten på golvet och bokstavligt talat hoppa över den?
Eller:
"Oj, ni skulle ha luktat på kabeln jag just la", hur menar man nu? Kablar luktar ju inte, eller?Jag kan knappt ladda upp bilder hemmifrån pga mitt kassa internet men från andras nätverk fungerar det finfint =D

Här har ni då en bild på min framtida son =)

Tjalol / G-man

TvåTusenElva del 2

Jonathan den svikaren for till strömbäck utanför umeå istället!
Ja det gjorde jag av någon anledning.
Galet skoj. jag tror nästan att det var mitt roligaste läger hittills och jag har varit på en del roliga läger jag.
Men nu några ord om fenomenet tröttpigg.
När du sitter i en bastu tills fem på morgon så finns det en risk att du blir tröttpigg. Du är väldigt svårhanterad och det finns en risk att du skadar dig själv eller andra och du kan göra saker du kommer att vela glömma resten av ditt liv. Om två pojkar som är väldigt lika varandra kommer fram till dig och du säger
-Först trodde jag att ni var tvillingar men nu vet jag att ni är bara är bröder... eller iallafall syskon!
När du hör dessa ord komma ur din mun så börjar du skratta så mycket att tårarna rinner. Då är det helt klart för att du är tröttpigg.Tröttpigghet beror på att man tror att man är pigg fastän man inte är det. Man lever i en dröm och drar samma konstiga slutsatser. Om du är tröttpigg råder jag dig att inte se psykodeliska flummiga filmer som Alice i Underlandet, Kalle och Chokladfabriken, Edward Scissorhands eller något med Johnny Depp överhuvudtaget. Avatar är också en dålig idé. Ni ska inte heller försöka lyssna på något som någon säger om vare sig Vietnam eller bävertassar...
BAHAHAHA! Jag driver! Bli tröttpigg så ofta som möjligt tillsamman med vänner eller sjuka filmer! Finns inget roligare, vad man än gör blir stenkul! Ta inte droger bli tröttpigg istället. Ha det som nyårslöfte.
Over and out
/Tan Tan

TvåTusenElva

Ett år kvar till jordens undergång. CHILL! :D

Jag ber om ursäkt för vårt uppehåll men som sagt så var både jag och Jonathan på nyårsläger. Grymt roligt ska jag säga!

När jag var 7 år så spelade pappa in saker jag sa eftersom jag redan då var väldigt poetisk.
"Asså pappa, när jag pratar så tänker jag inte på det jag säger. Men när jag säger det så blir det ändå det jag hade tänkt."


RSS 2.0